Odaberi program koji te škaklja i zove iznutra, koji je mek, izazovan, grljiv i primamljiv, štogod to tebi značilo sada, u ovome trenutku. Odaberi onaj koji srce osjeća i daj si dozvolu da se to mijenja.

Yoga

 

Jogom se nauči grliti. Grliti svoje tijelo, um, dušu, srce, svaki djelić tebe. Nauči se mijeni i podsjeti na igru, na lakoću i mekoću. Na nježnost srca.

Joga je Ljubav. Joga je Srce. To je moja joga. Ne mogu ti puno pričati o povijesti, filozofiji, mnoge knjige su o tome napisane i divne su, ali ono što ja želim je prenijeti što je joga u mene u pisala, što još uvijek piše, želim da se zajedno učimo kako da si dajemo dozvolu za to, želim da imaš svoj put joge, svoj put Srca i da ga slušaš, da mu se prepuštaš, upoznaješ. Da pišeš svoju priču o jogi.. To je ples Shive i Shakti, ples Daha u nama, s Elementima, kroz Elemente. Ples koji njeguje našu Prirodu. Mušku i žensku, Mjesec i Sunce. I kroz njih njeguje nas u Našim Prostranstvima Ljubavi i svih mogućnosti. Ona je duboki, intimni Partnerski odnos na Životnom Putu. Dođi  da se susretnemo i upoznamo. Tijelo te čeka da napraviš korak. I duša i srce i um. I ja. Mi.

Art terapija

Crtanje nije samo za djecu. A i ako vjeruješ da je, sjeti se da i u tebi još uvijek živi tvoje Unutarnje dijete koje jedva čeka da se zaigrate opet.  Art terapija je jedna od mekših terapija, iz moga iskustva. Terapija koja grli, koja samim svojim imenom daje paletu mogućnosti i prilika za igru, za istraživanje, upoznavanje, puštanje, propuštanje, bivanje, slušanje …

Art je integrativan, dubok… Uči kako grliti sjenku jednako kao i svjetlo. Lijepo pleše s jogom. Lijepo pleše sa dahom, sa muzikom, sa pokretom općenito. Krenemo s crtežom, vlastitim artom bilo kojeg oblika, a onda se upoznajemo, idemo u šetnje pa kamo nas odvede. Često dovede do moćnih uvida, daje priliku za napraviti siguran prostor za novo. Art je svašta. Art je za mene cijeli ovaj rasplesani život. Dođi i probaj.

Druženje s roditeljima djece s teškoćama

Veselilo bi me raditi 1 na 1 s roditeljima. Roditeljima djece s teškoćama. Budući da sam edukacijska rehabilitatorica po struci, a u struci duše ona koja čuje druge, koja drži prostor za nježno upoznavanje, učenje prihvaćanja, grljenja samoga, same sebe, htjela sam ponuditi ovu opciju.

Uvijek sam smatrala da se vas, roditelje te skupine najmanje pita kako ste, da si ne dajete dozvolu za pobrinuti se za sebe, a ako niste vi dobro, kako će biti vaši bližnji? Pa ako te zove, ili znaš nekoga kome bi ovo bilo baš za grljenje, javi se, pojavi se, dođi da se upoznamo, da se odmoriš, da se napuniš, da prodišeš, da se čuješ.

h

Slide h y g